PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

Isikuandmete töötlemine

MAMMU COUTURE OÜ (registrikood 12129130), asukohaga Liivalaia 32, Tallinn 10138, Eesti, e-post info@mammucouture.com (edaspidi veebipoe omanik), töötleb teie, s.t. ostja või veebipoe külastaja/kasutaja, isikuandmeid vastavalt Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seadusele.

 

Veebipoe omanik töötleb isikuandmeid ainult teie tellitud kauba kohaletoimetamiseks. Veebipoe omanik ei edasta, müü ega avalda teie andmeid kolmandatele isikutele ilma teie eelneva nõusolekuta või ainult seaduses sätestatud juhtudel.

 

Kogutavad andmed

Veebipoe omanik töötleb järgmisi andmeid:

 

  • Ees- ja perekonnanimi, telefoninumber, e-post, kättetoimetamise aadress

  • Andmed tellimuste ja maksete kohta (koos ostuajaloo ja pangakonto numbriga)

  • Kasutaja seansi andmed, küpsised ja IP-aadress

 

 

Kuidas andmeid kogutakse?

Teie edastate otse suurema osa kogutavatest andmetest. Kogutakse ja töödeldakse andmeid, kui Te:

 

  • Registreerute veebis või tellite toote või teenuse.

  • Täidate vabatahtlikult kliendiküsitluse või annate tagasisidet meie e-posti või muul viisil sidevahendi teel.

  • Kasutate või vaatate veebisaiti oma brauseri küpsiste kaudu

 

 

Andmetöötluse eesmärk

  • Maksete töötlemine maksevärava teenuse pakkuja kaudu

  • Tellimuste töötlemine

  • Kaupade kohaletoimetamine logistikaettevõtete poolt

  • Asjaomaste isikutega ühenduse võtmine ja nende teavitamine tellimuse või tarnimisega seotud erandlikest asjaoludest

  • Arvete väljastamine

  • Tagastuste tegemine

  • Tellimusega seotud puuduste haldamine ja lahendamine, toodete ümbervahetamine, tagasimaksete tegemine ja tagasiside kogumine

  • E-postiga eripakkumiste saatmine teiste toodete kohta, mis võiks meeldida

  • Analüüsida tarbijate käitumist ja kasutajate statistikat

  • Veebipoe kasutajasõbralikumaks muutmiseks ja tehniliste täienduste tegemiseks

 

 

Õiguslik alus

  • Andmesubjekt on andnud töötlemiseks nõusoleku

  • Töötlemine on vajalik kahe osapoole vahelise lepingu täitmiseks

  • Töötlemine on vajalik juriidilise kohustuse täitmiseks

  • Töötlemine on vajalik andmesubjekti huvide kaitsmiseks

  • Töötlemine on vajalik avalikes huvides läbiviidava ülesande täitmiseks või vastutavale töötlejale antud avaliku võimu teostamiseks

 

 

Kuidas andmeid salvestatakse?

Veebipoe omanik salvestab andmed turvaliselt veebisaidil Wix.com, vastutav juriidiline isik Wix International Limited, mille registreeritud aadress on 40 NAMAL TEL AVIV ST. TEL AVIV L3 6701101.

Veebipoe omanik säilitab teie isikuandmeid nii kaua, kui see on vajalik eesmärkideks, milleks neid töödeldi, kuid mitte kauem kui 3 aastat. Kui see ajavahemik on möödunud, kustutame teie andmed, kustutades need ettevõtte andmebaasist ja registritest.

 

Raamatupidamisandmeid (arveid ja maksekirjeid) säilitatakse 7 aastat.

 

Turvalisus

Veebipoe omanik on kogutud andmete omanik ja vastutav töötleja. Juurdepääs kliendi isikuandmetele antakse ainult veebipoe töötajatele tellimuste töötlemiseks ning tellimustega seotud vigade, vahetuste, tagasimaksete ja tagasiside haldamiseks ning samal ajal asjakohaste ettevaatusabinõude ja meetmete võtmiseks, et vältida avalikustamist, volitamata juurdepääsu, kadumist ja ebaseaduslikku kasutamist kolmandate isikute poolt.

 

Veebipoe omanik võib ja saab edastada isikuandmeid asjaomastele kolmandatele isikutele tellimuste töötlemiseks, kaupade tarnimiseks, makseteenusepakkuja kaudu maksete töötlemiseks ja veebipoe omaniku raamatupidamistoimingute haldamiseks proportsionaalselt sellega, mis on vajalik vastava toimingu tegemiseks.

 

Veebipoe omanik edastab maksete tegemiseks vajalikud isikuandmed Stripe Payments Europe, Ltd, kes on volitatud deebet- ja krediitkaardimaksete töötleja.

 

Turundus

Veebipoe omanik soovib saata teile teavet toodete ja teenuste kohta, mis meie arvates võiks teile meeldida. Kui olete nõustunud saama turunduslikke materjale, võite alati sellest hiljem loobuda.

 

Teil on igal ajal õigus lõpetada veebipoe omanikul turunduseesmärkidel teiega ühendust võtmast.

 

Kui te ei soovi enam turunduseesmärkidel teiega ühendust võtta, palun teavitage meid e-posti aadressil info@mammucouture.com ja teid eemaldatakse meie meililistidest.

 

 

Millised on teie andmekaitseõigused?

Veebipoe omanik soovib veenduda, et oleksite kõigist oma andmekaitseõigustest täiesti teadlikud. Igal kasutajal on õigus järgmistele tingimustele:

 

Juurdepääsuõigus - teil on õigus nõuda veebipoe omanikult teie isiklike andmete koopiaid.

 

Õigus andmete parandamiseks - teil on õigus nõuda veebipoe omanikult kõigi andmete parandamist, mis on teie arvates ebatäpsed. Samuti on teil õigus paluda veebipoe omanikul täita teave, mis on teie arvates puudulik.

 

Õigus andmete kustutamiseks - teil on õigus nõuda, et veebipoe omanik kustutaks teie isiklikud andmed teatud tingimustel.

 

Õigus töötlemist piirata - teil on õigus nõuda, et veebipoe omanik piiraks teie isikuandmete töötlemist teatud tingimustel.

 

Õigus töötlemisele vastuväiteid esitada - teil on õigus vaidlustada veebipoe omaniku poolt teie isikuandmete töötlemist.

 

Õigus andmete kaasaskantavusele - teil on õigus nõuda, et veebipoe omanik edastaks kogutud andmed teatud tingimustel teisele organisatsioonile või otse teile.

 

Veebipoe omanikul on kuni 1 kuu vastavatele taotlustele vastata. Kui soovite mõnda neist õigustest kasutada, võtke meiega ühendust meie e-posti aadressil info@mammucouture.com.

 

 

 

Teiste veebisaitide privaatsuseeskirjad

Veebipoe omaniku veebisait sisaldab linke teistele veebisaitidele. Meie privaatsuseeskirjad kehtivad ainult meie veebisaidile, nii et kui klõpsate mõne muu veebisaidi lingil, peaksite lugema nende privaatsuseeskirju.

Meie privaatsuspoliitika muudatused

Veebipoe omanik kontrollib oma privaatsuseeskirju regulaarselt ja paigutab kõik värskendused sellele veebilehele, muudatused toimuvad kohe pärast nende avaldamist veebisaidil.

 

Kuidas meiega ühendust võtta?

Kui teil on küsimusi veebipoe omaniku privaatsuseeskirjade, teie kohta käivate andmete kohta või soovite kasutada mõnda oma andmekaitseõigust, võtke meiega kindlasti ühendust. Kirjuta meile aadressil info@mammucouture.com.

 

Teil on õigus oma isikuandmetele igal ajal juurde pääseda ja neid parandada või kustutada, kui seaduses ei ole sätestatud teisiti.

 

Kaebused ja vaidlused

Kui soovite kaebusest teatada või kui tunnete, et veebipoe omanik ei ole teie muret rahuldavalt käsitlenud, võite pöörduda järelevalveasutuse poole - Eesti andmekaitse inspektsiooni e-posti aadressil info@aki.ee

 

Veebipoe omanik eeldab, et klient on enne tellimuse vormistamist või ostu sooritamist mõistnud ja nõustunud kehtivate privaatsuseeskirjade ja teenusetingimuste tingimustega.

 

 

 

KÜPSISED

 

Mammu Couture OÜ (edaspidi veebipoe omanik) kasutab sellel veebisaidil küpsiseid.

 

 

 

Mis on küpsised?

Küpsised on arvutisse paigutatud väikesed tekstifailid, et koguda standardset Interneti-logi teavet ja külastaja käitumist. Kui külastate meie veebisaiti, võime koguda teilt teavet küpsiste või muu sarnase tehnoloogia abil automaatselt. Kasutame oma veebisaidil järgmisi küpsiseid:

 

  • seansiküpsised, mis on ajutised ja aeguvad pärast brauseri sulgemist (või siis, kui seanss lõppeb)

  • püsiküpsised, mis on küpsised, mis jäävad teie kõvakettale kuni nende kustutamiseni või teie brauserini, sõltuvalt küpsise aegumiskuupäevast.

 

Lisateabe saamiseks külastage veebisaiti www.allaboutcookies.org

 

Kuidas küpsiseid kasutatakse?

Veebipoe omanik kasutab küpsiseid veebisaidi kogemuse parandamiseks mitmel viisil, sealhulgas:

 

  • Anonüümse ja üldise statistika kogumine veebisaidi külastajate arvu kohta

  • Veebisaidi kasutajakogemuse mõistmine

  • Veebisaidi muutmine kasutajasõbralikumaks

  • Tehniliste parenduste tegemine

  • Teenuse teatud funktsioonide lubamiseks

  • Pakkuda analüütikat

  • Oma eelistuste salvestamiseks

 

 

Millist tüüpi küpsiseid me kasutame?

Kui kasutate teenust ja sellega juurde pääsete, võime teie veebibrauserisse paigutada mitu küpsisefaili. Veebisaidi käitamiseks kasutame nii funktsionaalseid kui ka reklaamiküpsiseid ning erinevat tüüpi küpsiseid.

 

On palju erinevaid küpsiseid, kuid meie veebisait kasutab:

 

  • Funktsionaalsed küpsised - veebipoe omanik kasutab neid küpsiseid, et tunda teid meie veebisaidil ära ja mäletada teie varem valitud eelistusi. Nende hulka kuulub see, millist keelt eelistate ja kus te asute. Need küpsised on ajutised ja aeguvad pärast brauseri sulgemist (või, kui seanss lõppeb).

  • Reklaamiküpsised - veebipoe omanik kasutab neid küpsiseid teabe kogumiseks teie veebisaidi külastuse, teie vaadatud sisu, linkide kohta, mida järgisite, ning teavet brauseri, seadme ja teie IP-aadressi kohta. Veebipoe omanik võib nende andmete piiratud piiranguid kolmandate osapooltega reklaamimise eesmärgil jagada. Samuti võime küpsiste kaudu kogutud veebiandmeid jagada oma reklaam partneritega. See tähendab, et kui külastate mõnda muud veebisaiti, võidakse teile näidata meie veebisaidil sirvimisharjumuste põhjal reklaame.

 

 

Kuidas hallata küpsiseid?

Saate seadistada oma brauseri küpsiseid mitte aktsepteerima. Ülaltoodud veebisait annab teile teada, kuidas küpsiseid brauserist eemaldada. Seejuures, mõnel juhul ei pruugi meie veebisaidi funktsioonid selle tagajärjel töötada.